onsdag den 4. august 2010

Hvad sker der lige nu?

Hej.
Efter lysekronerne har vi holdt sommerferie. Nogle fik lavet lysekronerne færdige, andre opgav. Det var måske også lidt voldsomt at starte ud med at lave lysekroner? Næste gang må vi vist vælge noget lettere.
:-)
Sidst vi mødtes i juli, blev der mest hyggesnakket og vi fik ikke lavet noget med miniature. Tilgengæld kunne vi nyde synet af Jyttes nye dukkehus der er under opførelse og bliver hendes helt eget design/stil, men udarbejdet ud fra et Mini Mundus hus. Det bliver spændende at se hvor langt Jytte er kommet når vi mødes næste gang, i starten af august.
Lene kæmper i det stille med sin købmandsbutik, et hus hun har købt over nettet - fra England. Det er et dobbelthus og hedder noget med Jubille Terrace double. Ganske fint hus, med mulighed for butik og beboelse på én gang.
Ulla har købt et brugt Harald Nyborg hus og malet det i en grå-blå farve og er godt i gang med at indrette.
Lisbet, samler møbler fra Mini Mundus og sliber og lakere dem. Det er lidt af et arbejde og tager derfor en del tid.
Forhåbentligt kan vi få taget lidt flere billeder, næste gang vi mødes, så de kan blive lagt herind på bloggen og vise hvad der bliver puslet med, i vores miniature-klub.
Vh, Vicky.

1 kommentar:

  1. Hej Vicky
    Det lyder da som om, at I ikke keder jer, så jeg glæder mig da til at se billeder af de forskellige ting I laver hver især. Hvad laver du selv?
    Knus fra Eva

    SvarSlet