søndag den 9. maj 2010

Lysekrone færdig lavet


Herover med lyset tændt.

fredag den 7. maj 2010

Halvvejs med arbejdet...

Her er min, Vickys, lysekrone undervejs. Jeg ved endnu ikke hvordan den ender ud, men jeg håber at den bliver god, for ellers er det godt nok mange timer der er gået til spilde :-)


Idé-damerne

Her har vi holdets kæledægger: Lisbet og Lene. De lagde hårdt ud med deres ståltråd og perler og en bog på svensk. Vi glæder os til at se deres færdige arbejder næste gang vi mødes. Det var jo fuldstændigt umuligt at nå at blive færdige med lysekronerne, så vi må se næste gang om folk har fået arbejdet videre derhjemme?

Det skrider stille og roligt fremad

Der arbejdes flittigt fra Jyttes side. Senere fandt hun en stor flad pude frem, som blev brugt til at fæstne lysekronens mange tråde fast, så hun kunne holde styr på dem og få overblik.

Gylden lysekrone

Jytte har valgt at lade sig inspirere af en af Bindels flotte lysekroner og bruger guld-metaltråd og guldperler, ud over de tranparente perler.

I gang med lysekronen

Ulla knokler løs med sin lysekrone og laver den ud fra egne idéer. Hun har valgt at bruge små rocaille perler blandet med større facetperler, for at give lysekronen et mere varieret og spændende udseende.

Vores anden mødegang

Her  på vores anden mødegang i den nye miniatureklub på Djursland, valgte vi at have et fælles emne: Lysekroner. Nogle valgte at lave efter en opskrift i en bog og andre forsøgte sig med fri fantasi.
På billedet har vi Jytte, der venligst lægger lokale til og til højre bagerst Lisbet og Lene foran.
Desuden er Ulla og Vicky med i miniatureklubben.